Komerční trháky od společnosti PocketBook: nová sezóna úžasných dobrodružství čeká!

1. listopadu 2021

Sledujte letos na podzim na kanálu YouTube: nejočekávanější premiéra reklam roku od společnosti PocketBook – čtyři nové epizody reklamní série „Uvnitř PocketBooku“, která maže hranice mezi světy. Další dobrodružství, příběhy z říše fantasy a ohromující zvraty. Ale buďte ostražití: nikdy nevíte, kam vás další stránka knihy zavede!

Všechny dobré věci musí mít pokračování. Proto rok po premiéře prvních čtyř epizod PocketBook s radostí představuje druhou sezónu série reklamních videí o úžasných světech, které se skrývají pod obálkou každé knihy.

Nová videa jsou součástí masivní kampaně značky PocketBook cílené na propagaci čtení elektronických knih na kanálu You Tube a v sociálních médiích. Kampaň vychází z myšlenky „Uvnitř PocketBooku“, která poukazuje na tisíce udivujících světů a hrdinů, kteří na nás čekají ve čtečce PocketBook.

V první sezóně jsme společně s tajným agentem a jeho nenadálým partnerem unikli padouchům, pobavili se na honosném plese, naučili se létat na koštěti a vydali se do doupěte pohádkové příšery.

Ale druhá sezóna vás ohromí ještě překvapivějšími a úžasnějšími dobrodružstvími. Tak se posaďte a užijte si každou ze čtyř nových epizod:

Student's Horror

Temné chodby a točitá schodiště pochmurného viktoriánského sídla skrývají mnohá tajemství. Když tedy uvidíme vyděšenou dívku prchající před neznámým nebezpečím, radši bychom si měli pospíšit a běžet za ní. Kdo ale řekl, že za zamčenými dveřmi budeme úplně v bezpečí?

Epic Bath Fantasy

Když se odvážný elf a trpaslík tiše plíží lesem, někde blízko se ukrývá něco strašidelného! Vydej se na nebezpečnou výpravu s hrdinkou a její družinou postav ze světa fantasy a nechť tě síla sekery, luku a koupelového kartáče provází!

Sunbed Western

Divoký západ rozhodně není místo pro bázlivce, protože všichni víme, jak obvykle řeší konflikty. Když se tedy karetní hra zvrtne, hrdina bude muset bleskově zareagovat. Můžeme jen doufat, že v téhle zbrani bude dost kulek. Nebo opalovacího spreje...

Chic Knight

Kdo by se nechtěl stát rytířem? Každý středověký válečník je ochoten za tuto čest obětovat cokoli. Cokoli kromě účesu! Myslíte si, že úžasný účes může být důležitější než král? Sledujte video až do konce a možná se přidáte na stranu naší elegantní rytířky.

Podívejte se na druhou sezónu napínavé série reklamních videí od společnosti PocketBook, vybavte si zábavné epizody z první sezóny a nezapomeňte si užít hit kanálu You Tube, kterým to všechno začalo – reklamní 360° video se Sherlockem, Draculou a Sněhovou královnou, které získalo víc než 15 milionů zhlédnutí.

Ve čtečce PocketBook na vás čekají úžasné světy! Stačí otočit stránku.

Zadní
Aa HD