Video: PocketBook a E Ink o barevném displeji ePaper a nové 7,8“ čtečce InkPad Color

19. února 2021

Sledujte naše nové video, ve kterém zástupci společností PocketBook a E Ink odpovídají na otázky týkající se barevného displeje ePaper a nové, dlouho očekávané barevné čtečky elektronických knih se 7,8“ displejem E Ink Kaleido™ Plus (E Ink new Kaleido™).

Model PocketBook InkPad Color je dalším velkým krokem ve vývoji elektronických knih v barvách. Historie barevných zařízení PocketBook se začala psát v roce 2013, kdy byla představena jedinečná čtečka PocketBook Color Lux s displejem E Ink Triton™. O 7 let později, roku 2020, byla společnost PocketBook první v Evropě, která uvedla na trh 6palcovou čtečku elektronických knih s displejem E Ink Kaleido™ – PocketBook Color. Společnost PocketBook, povzbuzená svým úspěchem, představila z kraje roku 2021 model InkPad Color – první barevnou čtečku s velkým 7,8“ displejem založeným na inovované technologii E Ink Kaleido™ Plus (E Ink new Kaleido™).

Ve společném videu společností PocketBook a E Ink jejich zástupci prozrazují tajemství nového výrobku, hovoří o vývoji barevných displejů E Ink a odpovídají na otázky ze známého blogu o elektronických knihách, Good e-Reader.

Zadní
Aa HD