Firmware 6.0 pro PocketBook Touch Lux 4: objevte nové možnosti vaší čtečky elektronických knih

21. května 2020

Seznamte se s rozsáhlou aktualizací pro PocketBook Touch Lux 4: firmware verze 6.0 je již k dispozici pro instalaci do této čtečky. Nový software změní vzhled hlavní nabídky a aplikací, doplní formát knih EPUB3, aktualizuje online knihkupectví* a zjednoduší proces autorizace v různých online službách.

PocketBook Touch Lux 4 je jeden z bestsellerů značky, který v sobě spojuje lehkost a eleganci s vysokým výkonem a funkčností. Je to třetí model naší společnosti, který získává nejnovější firmware 6.0. Dříve byla tato aktualizace zpřístupněna pro čtečky PocketBook InkPad 3 Pro a PocketBook Touch HD 3.

Z hlavních inovací, které jsou díky firmwaru 6.0 nyní dostupné, chceme vyzvednout zejména tyto:

  • Další formát knih – firmware 6.0 umožňuje čtečce PocketBook Touch Lux 4 otevírat soubory EPUB3. Jinými slovy, po aktualizaci softwaru bude zařízení podporovat rekordní počet formátů: 20 formátů knih a 4 grafické.
  • Aktualizace uživatelského rozhraní aplikací – firmware 6.0 mění design aplikací, který teď bude modernější. Svěží vzhled také získají karty knih, panel oznámení, ovládací panel a panel aplikací.
  • Aktualizované knihkupectví* – více příležitostí k nakupování online, moderní rozhraní a promyšlená navigace. Nakupování knih online je ještě jednodušší a rychlejší. Nezapomeňte, že obchod Bookland je dosud otevřený a přístupný přes webový prohlížeč. Navíc se uživatel může zaregistrovat v novém obchodě PocketBook pomocí přihlašovacích údajů a hesla z Booklandu a v takovém případě bude automaticky převeden na účet nového obchodu přes službu PocketBook Cloud.
  • Díky novému designu je hlavní nabídka čtečky elektronických knih ještě praktičtější. Uživatel si může nakonfigurovat domovskou obrazovku, přidávat ikony nepostradatelných aplikací, spravovat seznam doporučení atd.
  • S novým firmwarem je nyní pohodlnější a jednodušší systém autorizace v různých online službách. Jeden účet postačí pro přístup ke službě PocketBook Cloud, PocketBook Store a dalším značkovým službám. Kromě toho se můžete přihlásit jednoduše pomocí QR kódu, který naskenujete chytrým telefonem v mobilní aplikaci PocketBook Reader.
  • Také se zrychlí aktivace ze spánkového režimu.
  • Psaní v režimu rukopisu je praktičtější protože celý proces je teď plynulejší.

Děláme všechno pro to, aby vaše čtení bylo co nejpohodlnější, tak nezapomeňte aktualizovat PocketBook Touch Lux 4 a dopřát své oblíbené čtečce nové možnosti.

* Pro čtečky elektronických knih s knihkupectvím Bookland.

Zadní
Aa HD