Pět nejlepších čteček elektronických knih roku 2021: v prestižním žebříčku se umístily dva modely čteček PocketBook najednou

10. prosince 2021

PocketBook InkPad Color a PocketBook InkPad Lite – tyto dva modely byly časopisem Goodereader.com, který je jedním z nejuznávanějších online časopisů o elektronickém čtení, zařazeny do žebříčku pěti nejlepších čteček elektronických knih roku 2021.

Čtečky PocketBook vždy vynikaly svou inovativností a jedinečnými funkcemi, které uživatelům zajišťují bezchybný zážitek z četby. Zaznamenali to i autoři článků pro časopis Goodereader, kteří čtenáře upozorňují na první barevnou čtečku e-knih s velkým displejem E Ink Kaleido ™ Plus a dále na nejdostupnější čtečku e-knih s jedinečnou úhlopříčkou 9,7 palce.

Jako pátá se v žebříčku pěti nejlepších čteček elektronických knih roku 2021 umístila čtečka PocketBook InkPad Color. Recenzent ocenil inovativní barevný displej E Ink Kaleido ™ Plus, který je ideální pro čtení komiksů, manga, grafických románů a dokumentů ve formátu PDF.

Další novinka značky PocketBook se v žebříčku umístila jako třetí. Je zde řeč o čtečce InkPad Lite, která byla uvedena na trh letos na podzim. To první, čím tento model zaujme na první pohled, je jeho velký displej a modernizované provedení s postranními ovládacími tlačítky. Zařízení také dělá dojem svou cenou – PocketBook InkPad Lite je nejdostupnější čtečka e-knih s displejem o úhlopříčce 9,7 palce.

PocketBook dělá pravidelně radost čtenářům na celém světě novými modely, které se liší nejen svými názvy, ale také jedinečnými technologiemi, funkcemi, velikostí displeje atd. Rok 2021 nebyl výjimkou a skutečnost, že dva modely čteček PocketBook se dostaly do prestižního žebříčku časopisu Goodereader najednou, je skvělým důkazem oblíbenosti a významu této značky.

Celou recenzi pěti nejlepších čteček elektronických knih roku 2021 podle časopisu Goodereader můžete sledovat zde.


Zadní
Aa HD