Firmware 6.0 pro PocketBook InkPad 3 Pro – velká aktualizace týkající se vizuální podoby

8. května 2020

Dlouho očekávaná verze firmwaru 6.0 pro čtečky e-knih PocketBook InkPad 3 Pro je již dostupná k instalaci. Uživatelé najdou spoustu příjemných aktualizací: nový vzhled hlavní nabídky a aplikací.Od nynějška tato čtečka e-knih podporuje dokonce ještě více formátů – spolu s přidaným formátem EPUB3 je podporováno už 20 formátů knih bez nutnosti převodu.

Každá aktualizace softwaru, kterou PocketBook provádí, má za cíl učinit čtení e-knih ještě praktičtější a pohodlnější. Produkty této společnosti jsou pravidelně doplňovány o nové prvky a možnosti, díky kterým bude vaše čtečka relevantní a bude držet krok s dobou dokonce i několik let po zakoupení. Nový firmware 6.0 zavádí tyto aktualizace čtečky PocketBook InkPad 3 Pro:

  • Nový vzhled hlavní nabídky: byl přidán seznam doporučení s vybranými knihami (nejnovější romány, bestsellery). Přidána byla také možnost osobní konfigurace domovské obrazovky: uživatel může přidávat ikony aplikací, povolit nebo zakázat doporučení knih atd.
  • Aktualizace vzhledu aplikace: verze firmwaru 6.0 mění grafické uživatelské rozhraní aplikací a také panely oznámení, ovládání a aplikací. Za samostatnou zmínku stojí ještě přehlednější vzhled Přehrávače hudby určeného k poslechu audioknih.
  • Dalším formátem knih, který čtečky e-knih PocketBook umí zobrazit, je EPUB3.InkPad 3 Pro tak nyní podporuje 20 formátů knih, 4 grafické formáty a 3 formáty zvuku, což je u těchto zařízení skutečně rekordní počet.
  • Systém autorizace je nyní ještě pohodlnější. Díky novému firmwaru se teď můžete pomocí jednoho účtu přihlásit ke službě PocketBook Cloud, PocketBook Store a dalším značkovým službám. Autorizaci v účtu lze provést také oskenováním QR kódu, a to v mobilní aplikaci PocketBook Reader pomocí chytrého telefonu.
  • Čtečka budu fungovat ještě rychleji. Instalace firmwaru 6.0 pozitivně ovlivní výkon čtečky PocketBook InkPad 3 Pro: rychleji se probudí z režimu spánku, odezva dotykového panelu bude rychlejší než kdykoli předtím a psaní rukou bude plynulejší.

Tento seznam aktualizací samozřejmě není úplný, takže si stáhněte verzi firmwaru 6.0 a užívejte si nové prvky svého „miláčka“ PocketBook InkPad 3 Pro.

Firmware 6.0 byl pro čtečky e-knih PocketBook Touch HD 3 zveřejněn již dříve a brzy bude následovat aktualizace pro další nejnovější modely PocketBook.

Zadní
Aa HD