Obrazovka E Ink Kaleido™ – přichází nová éra čtení e-knih

3. srpna 2020

Technologie čtení elektronických knih se neustále inovují. V roce 2020 byla na trh uvedena nová obrazovka E Ink Kaleido™, což je skvělá zpráva pro všechny vášnivé čtenáře na celém světě, neboť čtení e-knih se stane pro všechny bez rozdílu ještě inspirativnějším zážitkem. Určitě máte nějaké dotazy ohledně nové obrazovky a výhod, které přináší. Rádi vám některé z nich zodpovíme!

Jaký je účel technologie Print Color ePaper?

Tuto technologii vyvinula společnost E Ink Corporation ve snaze umožnit čtení ilustrovaného barevného obsahu e-knih na obrazovce, která je bezpečná pro oči – jedná se o učebnice, vědecké příručky, referenční příručky (encyklopedie apod.), komiksy, knihy pro děti, literaturu faktu a obchodní literaturu.

Díky barevné obrazovce E Ink Kaleido™ budou nákresy, grafy a tabulky na displeji s technologií E Ink ještě informativnější. Uživatelé nyní mohou číst naučné nebo obchodní knihy a už jim neuniknou žádné podstatné informace. Zásluhou zobrazování barev je čtení na obrazovce s technologií E Ink dokonce ještě dokonalejší a poutavější.

Co je obrazovka E Ink Kaleido™ a technologie Print Color ePaper?

Barevná obrazovka E Ink Kaleido™ kombinuje klasický černobílý panel s e-inkoustem a technologii Color Filter Array (CFA). To znamená, že na monochromatický panel s e-inkoustem je nanesena vrstva speciálního RGB filtru, díky čemuž E Ink Kaleido™ dokáže zobrazit až 4096 barev a odstínů.

Se zapnutým nasvícením nabízí obrazovka E Ink Kaleido™ optimální výkon.

Má obrazovkaInk Kaleido™ všechny výhody technologie E Ink?

Obrazovka E Ink Kaleido™ je bezpečná pro oči a zachovává si všechny unikátní vlastnosti typické pro displeje s technologií E Ink. Nedochází na ní k odleskům, což umožňuje pohodlné čtení venku. Navíc je energeticky úsporná – všechny e-čtečky s technologií E Ink používají energii pouze při obracení stránek a pro dodatečné funkce, jako je nasvícení. Na jedno nabití se tak dá číst až jeden měsíc.

Zjistěte více o e-čtečce PocketBook Color vybavené obrazovkou E Ink Kaleido™!

Zadní
Aa HD