PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition – dokonalost v detailech

21. října 2019

Seznamte se s limitovanou verzí nejprodávanější čtečky elektronických knih PocketBook Touch Lux 4 v dokonalé zlaté barvě včetně stylového ochranného příslušenství. V předvečer vánočních svátků společnost PocketBook nachystala nejlepší dárek pro všechny fanoušky elektronického čtení – exkluzivní dárkovou verzi velmi lehké a elegantní čtečky s obrazovkou HD a nasvícením.

Vyzkoušená a ceněná po celém světě

PocketBook Touch Lux 4 je jedna z nejprodávanější čteček této značky a spojuje v sobě design, který získal ocenění Red Dot, s výjimečnou lehkostí, vysokou produktivitou a několika pokročilými funkcemi. Je vybavena 6” obrazovkou E Ink Carta™ HD s vícedotykovým ovládáním, nasvícením a rozhraním Wi-Fi. Tento model podporuje nejvíce formátů na trhu – celkem 19, včetně 4 grafických a 2 pro čtení komiksů. Nativní služba PocketBook Cloud synchronizuje knihy ve všech zařízeních a umožňuje pohodlné čtení za všech okolností.

Jedinečná barva pro prémiový design

Elegantní zlatá barva modelu PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition dokonale dokresluje nadčasový design, který získal ocenění Red Dot Award 2019.

Diskrétní zlatý odstín zařízení je vhodný pro muže i ženy a podtrhuje úsilí o dokonalost v detailech.

Kromě minimalismu a ergonomie tato čtečka také vyniká nevídanou kompaktností a lehkostí. Tento model váží 155 g a má rozměry 161,3 × 108 × 8 mm. Při této velikosti se vejde dokonce do kapsy kalhot.

Dárkové pouzdro – design a ochrana v jednom

Exkluzivní dárková verze čtečky PocketBook Touch Lux 4 se prodává v sadě se stylovým pouzdrem, které chrání obrazovku před mechanickým poškozením. Zařízení se může nosit v tašce bez obav z poškrábání obrazovky. Pouzdro také umožňuje praktické umístění čtečky na libovolný povrch, aby bylo čtení co nejpohodlnější. Další výhodou použití pouzdra čtečky PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition je zvýšení energetické úspornosti. Model je vybaven senzorem zakrytí, který ho po zavření obrazovky automaticky vypne.

Rok záruky navíc

Dalším milým překvapením od společnosti PocketBook je prodloužení záruky na PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition o další rok. Když si koupíte dárkovou verzi čtečky, získáte jeden rok bezplatného záručního servisu navíc. Tím se záruka na PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition prodlužuje na tři roky.

Pokud pro svoje blízké nebo pro sebe vyberete PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition, odmítnete se zřeknout naprostého pohodlí, kultivovaného stylu a fascinující četby.

Nalaďte se svátečně se čtečkou PocketBook.

Zadní
Aa HD