PocketBook Basic Lux 4: cenově dostupný a ultra lehký společník na e-čtení

7. srpna 2023

Společnost PocketBook s radostí oznamuje představení nové, cenově dostupné čtečky e-knih PocketBook Basic Lux 4 s dotykovou obrazovkou a předním světlem. Díky 6palcovému displeji E Ink Carta™ šetrnému k očím, Wi-Fi a cloudovým službám, podpoře 25 formátů a baterii s kapacitou na celé týdny čtení, se jedná o dokonalé základní zařízení pro každodenní požitek ze čtení.

Super lehká a kompaktní čtečka PocketBook Basic Lux 4 dorazí do regálů v nejbližších týdnech.

Užijte si bezpečné čtení e-knih bez namáhání očí

PocketBook Basic Lux 4 je vybaven 6palcovou dotykovou obrazovkou s HD rozlišením, která technologii využívá E Ink Carta™ a poskytuje mimořádné pohodlí a bezpečnost pro oči. Optické vlastnosti obrazovky jsou téměř totožné jako vlastnosti obyčejné tištěné stránky, takže se dobře čte a nedochází k namáhání očí nebo ztrátě soustředění. Kromě toho se obrazovka E Ink neleskne a čtení je pohodlné i venku na jasném slunečním světle.

Přední světlo šetrné k očím

PocketBook Basic Lux 4 s vestavěným předním světlem umožňuje pohodlné čtení za jakéhokoli osvětlení včetně naprosté tmy. Technologie předního světla je velmi šetrná k očím, protože LED diody jsou namířené podél povrchu obrazovky, aby osvětlovaly stránku e-knihy a nesvítily vám do obličeje. Je tak zárukou příjemného a pohodlného čtení.

Praktická, kompaktní a odolná e-čtečka

PocketBook Basic Lux 4 je praktické a kompaktní zařízení, které váží pouhých 155 g a snadno se vejde do tašky nebo i do kapsy. E-čtečka je praktická a díky mechanickým ovládacím tlačítkům a dotykové obrazovce se velmi snadno používá. Čtečka Basic Lux 4 se pyšní také neuvěřitelnou energetickou účinností. Na jedno plné nabití si můžete užívat až měsíc aktivního čtení!

Rozsáhlá knihovna vždy po ruce

E-čtečka podporuje 25 formátů knih a grafiky bez převodu včetně těch nejoblíbenějších: ACSM, AZW, CBZ, DJVU, DOC, EPUB, FB2, PDF, TXT, JPEG a PNG. Díky podpoře technologie Adobe DRM si dokonce můžete půjčovat knihy z online knihoven. Nezapomeňte, že se čtečkou elektronických knih Basic Lux 4 máte celou svou rozsáhlou knihovnu po ruce, protože kromě vestavěné paměti s kapacitou 8 GB je vybavena také slotem na paměťové karty.

Cloudové služby a slovníky zdarma

PocketBook Basic Lux 4 je vybaven Wi-Fi, takže si můžete kupovat knihy v jakémkoli online obchodě a pohodlně spravovat celou knihovnu a synchronizovat soubory s dalšími zařízeními pomocí služby PocketBook Cloud.Služba Dropbox navíc umožňuje rychlé a snadné doručení e-knih do zařízení. E-čtečka obsahuje 11 předinstalovaných slovníků a dalších 42 jazykových kombinací je ke stažení zdarma. Díky tomu je čtečka Basic Lux 4 dokonalé zařízení pro učení a zlepšování znalosti cizích jazyků.

PocketBook Basic Lux 4: Váš chytrý a cenově dostupný společník pro e-čtení

Zadní
Aa HD