PocketBook Color Note: bezproblémové psaní barevných poznámek na velkém displeji E Ink Kaleido 3

5. září 2024

Značka PocketBook představuje Color Note – svůj nejnovější elektronický záznamník s úžasným 10,3" barevným displejem E Ink Kaleido™ 3, stylusem a řadou nástrojů pro bezchybné psaní poznámek. Toto zařízení se systémem Android™ 12 a funkcí SMARTlight s nejnovější technologií E Ink ComfortGaze™ je navrženo tak, aby zvýšilo vaši produktivitu a kreativitu. Současně vestavěný reproduktor, Bluetooth a předinstalovaný převod textu na řeč promění Color Note ve skutečný poklad pro posluchače audioknih.

Digitální psaní barevných poznámek – tak snadné, jak je to jen možné!

Velký 10,3palcový barevný displej E Ink Kaleido 3 založené na technologii Mobius™ je bezpečný pro oči a představuje dokonalé plátno pro grandiózní nápady i každodenní poznámky. Působivá velikost displeje umožňuje uživatelům psát nebo kreslit maximálně pohodlně a barevná technologie E Ink Kaleido 3 nabízí vylepšené možnosti sebevyjádření. Displej zůstává zcela bezpečný pro oči a neoslňuje.

PocketBook Color Note je ideálním partnerem pro práci i studium. Přesný stylus umožňuje uživatelům bez námahy psát poznámky, ať už na schůzce, přednášce nebo při brainstormingu. Pomocí řady nástrojů, které mají uživatelé k dispozici, včetně přizpůsobitelných per, štětců, fixů, tužek, kaligrafie, gumy a nástrojů pro laso, mohou snadno spravovat a vylepšovat své poznámky. Navíc je možné vkládat textová pole, tvarové objekty (například čáry, obdélníky, elipsy, trojúhelníky a hvězdy) a obrázky.

Sdílení poznámek bez námahy

PocketBook Color Note se může pochlubit funkcí Odeslat e-mailem, která uživatelům zjednodušuje digitální život. Umožňuje uživatelům rychle odesílat své poznámky na jednu nebo více e-mailových adres pomocí několika klepnutí. Ať už spolupracujete na projektu, sdílíte poznatky ze schůzky nebo distribuujete studijní poznámky, tato funkce zajistí, že se vaše informace okamžitě dostanou ke správným lidem.

SMARTlight a ComfortGaze – bezkonkurenční komfort a bezpečnost

PocketBook Color Note je jedno ze zařízení, která jsou nejšetrnější pro oči, protože kromě adaptivního nasvícení SMARTlight, které umožňuje uživatelům vybrat si mezi teplými a studenými odstíny displeje, je tento elektronický záznamník vybaven také nejnovější technologií E Ink ComfortGaze. Podsvícení E Ink ComfortGaze zaručuje bezkonkurenční bezpečnost očí snížením expozice škodlivému modrému světlu o 60 procent. Díky tomu je čtení s podsvícením třikrát méně únavné pro oči ve srovnání s LCD displeji.

Vestavěný reproduktor, Bluetooth a převod textu na řeč

Díky vestavěnému reproduktoru a podpoře Bluetooth je toto zařízení ideální pro poslech audioknih a hudby kdykoli a kdekoli. Ať už se uživatelé rozhodnou poslouchat přímo na zařízení nebo pomocí bezdrátových sluchátek, mohou snadno přepínat mezi úlohami a vychutnávat si svůj zvukový obsah.

Další velmi pohodlnou funkcí, která pomáhá uživatelům nadále si užívat svou knihu, i když čtení je nepohodlné, je Převod textu na řeč. Uživatelé se mohou věnovat své práci, zatímco zařízení čte jejich knihu nahlas. Zvuk přitom zní co nejpřirozeněji.

OS Android 12 a aplikace Google Play pro vylepšené funkce

PocketBook Color Note s operačním systémem Android 12 nabízí flexibilitu při instalaci a používání aplikací třetích stran, což zlepšuje možnosti psaní poznámek a čtení. Díky přístupu do obchodu Google Play prostřednictvím aplikace si uživatelé mohou přizpůsobit zařízení tak, aby vyhovovalo jejich specifickým potřebám, a využívat širokou škálu aplikací dostupných na platformě Android.

Další výjimečné funkce a vlastnosti čtečky PocketBook Color Note:

  • Barevný displej E Ink Kaleido 3 – reprodukuje 4096 barev a nabízí rozlišení 1404 × 1872 (černobílý obraz).
  • OS Android 12 a obchod Google Play nabízí svobodu instalace aplikací třetích stran.
  • Čtyřjádrový procesor pro rychlý a efektivní provoz.
  • RAM 4 GB, 32 GB vestavěné paměti a slot na microSD kartu.
  • Bluetooth 5.2, Wi-Fi (dvoupásmové – 2,4/5 GHz) a zásuvka USB typu C.
  • Podpora 6 formátů audioknih.
  • Podpora 24 knižních a grafických formátů.
  • Stylus PocketBook je součástí maloobchodní sady.

PocketBook Color Note: pište, čtěte, sněte barevně!

Zadní
Aa HD