PocketBook Era Color: 7palcové mistrovské dílo pro čtení elektronických knih s barevnou obrazovkou a reproduktorem

19. března 2024

Značka PocketBook s hrdostí představuje svou nejnovější 7palcovou elektronickou čtečku PocketBook Era Color s nejnovější barevnou obrazovkou E Ink Kaleido™ 3, která nabízí hezké čtení v kompaktním tělese. Nová čtečka PocketBook Era Color kombinuje oceněný design s prvotřídními funkcemi, včetně podpory audioknih, vestavěného reproduktoru, funkce převodu textu na řeč, SMARTlight a ochrany proti vodě IPX8.

Era Color je skutečným pokladem pro ty, kteří rádi čtou barevný obsah, například literaturu faktu, komiksy, učebnice, obchodní knihy, a kteří preferují flexibilitu při čtení na cestách.

Barevná obrazovka E Ink je bezpečná pro oči a je vybavená adaptivním osvětlením SMARTlight

7palcový PocketBook Era Color se může pochlubit nejnovější barevnou obrazovkou E Ink Kaleido™ 3, která poskytuje o 50 % vyšší rozlišení a PPI pro barvy. Nabízí rozlišení černobílého obrazu 1264 x 1680 a rozlišení barevného obrazu 632 × 840. Díky schopnosti reprodukovat 4096 barev zajišťuje Era Color naprostou bezpečnost pro očí a zážitek bez oslnění.

Funkce SMARTlight zajišťuje nejpohodlnější zážitek ze čtení při jakémkoli osvětlení. Umožňuje uživatelům vybrat si ideální odstín předního nasvícení: od studené namodralé pro čtení za denního světla až po teplou a uklidňující žlutou pro čtení před spaním.

Oceňovaný design a vynikající uživatelská přívětivost

PocketBook Era Color zaujme na první pohled designem, který získal prestižní cenu Red Dot Award. Boční ovládací panel s mechanickými tlačítky harmonicky splývá s elegancí tenkých linií, zatímco G-senzor pro automatické otáčení obrazovky zajišťuje pohodlné uchopení pro praváky i leváky. Displej s úhlopříčkou 7 palců poskytuje optimální pohodlí při čtení a dosahuje dokonalé rovnováhy mezi kompaktností a schopností zobrazit na každé stránce dostatek textu. Čtečka Era Color přichází se systémem uchycení krytu, který hladce integruje elektronickou čtečku se značkovými kryty PocketBook Flip or Charge.

Vestavěný reproduktor a převod textu na řeč pro výjimečné zvukové schopnosti

PocketBook Era Color podporuje formáty audioknih a nabízí uživatelům bezproblémový poslech prostřednictvím vestavěného reproduktoru. Konektivita Bluetooth 5.4 umožňuje bezdrátový poslech přes sluchátka, audiosystém v autě nebo jiná zařízení. Milovníci audioknih ocení funkci převodu textu na řeč, která snadno převádí text na zvukovou stopu a čte nahlas přirozeně znějícím hlasem. Čtečka Era Color je vždy připravena převést jakýkoli textový soubor na pohlcující zážitek z poslechu, který je k dispozici ve 26 jazycích.

Užijte si neomezené čtení s ochranou proti vodě IPX8

PocketBook Era Color je nejen díky své kompaktnosti a funkčnosti, ale také díky ochraně proti vodě IPX8 ideální pro aktivní způsob života a čtení na cestách. Osvědčuje schopnost elektronické čtečky odolat ponoření do sladké vody až do hloubky 2 metrů po dobu 60 minut bez nepříznivých účinků. Ať už si dopřáváte čtení při koupeli nebo lenošení u bazénu, můžete se ponořit do své oblíbené knihy, aniž byste se museli obávat kontaktu s vodou.

Formáty komiksů a manga, čtyřjádrový procesor a další funkce čtečky Era Color

  • 25 formátů: elektronická čtečka podporuje všechny nejoblíbenější knižní a grafické formáty, včetně komiksových formátů CBR a CBZ.
  • 6 zvukových formátů – poslouchejte audioknihy a hudbu bez omezení díky podpoře formátů M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 a MP3.ZIP.
  • 32 GB vnitřní paměti: více než dostatek místa pro všechny uživatelské soubory.
  • Čtyřjádrový procesor: poskytuje rychlé otáčení stránek pro nejlepší zážitek ze čtení.
  • Cloudové služby: Služby PocketBook Cloud a Dropbox poskytují uživatelům dokonalé nástroje pro správu a synchronizaci knihoven.
  • Dvoupásmová Wi-Fi (2,4/5 GHz): pro rychlé a pohodlné online nakupování.
  • Předinstalované slovníky: Je k dispozici ke stažení 11 předinstalovaných slovníků a 42 dalších jazykových kombinací zdarma.

PocketBook Era Color: nová éra elektronického čtení v barvách.

Zadní
Aa HD