PocketBook Era je vítězem velkého testu čteček e-knih časopisu Computer Bild

2. listopadu 2022

Respektovaný německý magazín Computer Bild prohlásil model PocketBook Era za jednoho ze dvou vítězů velkého testu čteček e-knih. Další ocenění za jednu z nejlepších čteček e-knih roku 2022!

Tentokrát se testu pořádaného největším německojazyčným magazínem zaměřeným na technologie zúčastnili tři z nejoblíbenějších výrobců čteček e-knih: PocketBook, Amazon a Tolino. Nejlepší hodnocení 1,8 a vítězství získaly dva modely najednou: PocketBook Era a Kindle Paperwhite. Kromě modelu Era odborníci otestovali také PocketBook Color (2,2 bodu) a PocketBook Touch Lux 5 (2,5 bodu).

Vítězný model čtečky e-knih PocketBook Era zaujal novináře svoji univerzálností, nejmodernějším displejem E Ink Carta 1200, svými zvukovými funkcemi a rychlým procesorem.

Vysoké hodnocení a vítězství v testu pořádaném takto vlivným magazínem ještě jednou dokazuje, že PocketBook Era v sobě spojuje nejmodernější technologii a poskytuje svým uživatelům zcela bezkonkurenční zážitek při čtení e-knih. A právě proto se tento model stal největším bestsellerem roku 2022.

Zadní
Aa HD