Seznamte se s novou 7palcovou čtečkou PocketBook Era – dokonalost v každém detailu

1. června 2022

Společnost PocketBook hrdě představuje dlouho očekávanou 7palcovou čtečku PocketBook Era s novou generací displeje E Ink Carta™ 1200 zaručující dokonalé pohodlí při čtení i poslechu. Nová čtečka PocketBook Era je vybavena celou řadou pokročilých funkcí, jako jsou vestavěný reproduktor a podpora poslechu audioknih, funkce převodu textu na řeč a podpora rozhraní Bluetooth, vylepšená ochrana displeje proti poškrábání a voděodolnost PX8.

Model se pyšní zbrusu novým přepracovaným designem a ohromuje svojí kompaktností. Nový přístup k designu a ergonomii zařízení umožňuje držení čtečky zboku a nabízí ovládací tlačítka na postranním panelu. Díky tomu je možné čtečku elektronických knih pohodlněji držet jak pravou, tak i levou rukou.

Nová čtečka PocketBook Era přijde na trh ve dvou verzích, které se budou lišit barvou a velikostí vnitřní paměti: měděná Sunset Copper v pamětí 64 GB a stříbrná Stardust Silver s pamětí 16 GB.

Displej E Ink Carta™ 1200 nové generace

PocketBook Era představuje nejnovější 7palcový displej E Ink Carta™ 1200 s rozlišením 1264 × 1680 a rozlišením 300 DPI, který zaručuje vysoký kontrast a ostrost každé stránky elektronických knih. Vylepšená technologie zvyšuje kontrast obrazu o 15 % a zrychluje dobu odezvy na dotek obrazovky o 20 %. Displej s úhlopříčkou 7 palců je velikostně ideální jak pro čtení doma, tak i na cestách – zařízení zůstává kompaktní, ale zároveň dokáže na jedné stránce zobrazit více textu než klasická 6palcový čtečka. Zásluhou funkce SMARTlight, která umožňuje přizpůsobené jasu a teploty barev, si můžete užívat čtení šetrného pro oči za jakýchkoli světelných podmínek.

Nový působivý design a ergonomie

Čtečka PocketBook Era vyniká svým ultra moderním designem a ergonomickým tvarem, čímž vnáší do světa čteček jedinečnou a dosud nepoznanou krásu. Tenký rámeček a stylová tlačítka umocňují dojem luxusního a elegantního zařízení. Tlačítka přesunutá na boční panel a kompaktní velikost přispívají k tomu, že se zařízení snadno drží. G-senzor automaticky určuje a mění orientaci obrazovky, takže je čtečka PocketBook Era stejně pohodlná pro praváky i leváky. Rozměry modelu jsou 134,3 × 155 × 7,8 mm, což dělá z tohoto zařízení jednu z nejkompaktnějších 7palcových čteček elektronických knih na trhu.

Pokročilý poslech s vestavěným reproduktorem, rozhraním a funkcí převodu textu na řeč

Čtečka PocketBook Era podporuje 6 formátů audioknih, které si uživatelé mohou poslechnout prostřednictvím vestavěného reproduktoru jednoduchých stisknutím tlačítka Přehrát na obrazovce čtečky. Zároveň lze poslouchat knihy a hudbu také pomocí bezdrátových sluchátek, audio systémů ve vozidlech a dalších zařízení podporujících rozhraní Bluetooth. Další užitečnou funkcí pro každého, kdo dává přednost poslechu knih, je převod textu na řeč předčítající libovolný text na přirozeně znějící m hlasem. Stačí jen dvě kliknutí a zařízení nahlas přečte jakýkoli textový soubor jedním z 26 dostupných jazyků.

Ochrana před vodou a poškrábáním

Displej je vybaven vylepšenou ochranou proti poškrábání, díky které bude zařízení v bezpečí dokonce i při velmi častém používání. Kromě toho je vodotěsná čtečka PocketBook Era ideálním společníkem pro čtení v koupelně nebo někde venku. Ochrana elektronické čtečky před vodou vyhovuje mezinárodní normě IPX8, takže bez úhony přečká i ponoření do sladké vody do hloubky 2 metrů po dobu až 60 minut.

Další vlastnosti čtečky PocketBook Era:

  • Podpora 29 formátů – 19 formátů knih, 6 zvukových formátů a 4 grafické formáty.
  • Wi-Fi a značkové cloudové služby – snadná synchronizace s ostatními zařízeními a správa knihovny.
  • 1700mAh baterie – výdrž až jeden měsíc aktivního čtení bez dobíjení.
  • Dvoujádrový procesor – zaručuje rychlé fungování aplikací a plynulé otáčení stránek.
  • Předinstalované slovníky – 22 jazykových kombinací.

Tyto a další funkce budou uživatelům k dispozici ve dvou verzích: PocketBook Era v měděném barevném provedení Sunset Copper s kapacitou 64 GB a PocketBook Era ve stříbrném barevném provedení Stardust Silver s kapacitou 16 GB.

PocketBook Era – poznejte novou éru čtení elektronických knih.

Zadní
Aa HD