Čtečka elektronických knih s nejlepším designem: PocketBook Era získala prestižní ocenění Red Dot Award

12. dubna 2023

Čtečka PocketBook Era získala světově proslulé ocenění Red Dot Award za mimořádný design produktu. Vlajkový model značky PocketBook s úhlopříčkou 7 palců byl oceněn za svůj elegantní a ergonomický design, který uživatelům přináší bezkonkurenční zážitek ze čtení.

Red Dot Award je prestižní mezinárodní cena za design, která vyznamenává nejlepší produkty z různých oborů už od roku 1955. Toto ocenění oslavuje dokonalost v oblasti designu, inovací, funkčnosti a kvality.

„Design čtečky PocketBook Era ztělesňuje filozofii moderního minimalismu, protože kombinuje elegantní tenké linie a bezkonkurenční použitelnost,“ říká Alexander Morokko, průmyslový designér čtečky PocketBook Era a dalších výrobků značky. „Tenké a elegantní černé tělo e-čtečky je v dokonalém kontrastu s displejem a znamenitým stříbrným nebo měděným kovovým rámečkem. Perforovaná zadní strana nabízí maximální pohodlí při držení zařízení. Mechanická tlačítka na bočním panelu dokonale padnou do ruky pravákům i levákům, takže čtení je mimořádně pohodlné.“

PocketBook Era se pyšní také jedinečným systémem pro připevnění pouzdra. Snímatelný plastový pásek na zadní straně zařízení odkrývá panel pro upevnění pouzdra, který umožňuje vložit e-čtečku do značkového pouzdra, takže dokonale splynou. Díky tomuto přístupu bylo možné zachovat mimořádnou tenkost a kompaktnost zařízení chráněného pouzdrem.

Švýcarská značka PocketBook vždy kladla velký důraz na design produktů s ohledem na nejnovější trendy a současně na zachování dokonalé kompaktnosti a pohodlí svých e-čteček. Typickým znakem produktů Pocketbook jsou ergonomická hardwarová tlačítka, která najdete u všech modelů uvedených společností na trh už od jejího založení v roce 2007.

Se získáním tohoto ocenění se čtečka PocketBook Era připojila ke kultovním modelům značky, jako jsou Touch HD 3 a Touch Lux 4, které ocenění Red Dot získaly v roce 2019.

Zadní
Aa HD