PocketBook Era je konečně v prodeji: seznamte se s novou 7palcovou čtečkou elektronických knih s vestavěným reproduktorem

12. září 2022

Společnost PocketBook s radostí oznamuje, že její vlajková loď, čtečka elektronických knih PocketBook Era, konečně dorazila na prodejny. Model je vybaven 7palcovým displejem E Ink Carta™ 1200 nové generace s vylepšenou ochranu proti poškrábání, ochranou proti vodě IPX8 a funkcí SMARTlight pro pohodlné čtení kdekoli. Díky vestavěnému reproduktoru, rozhraní Bluetooth, podpoře šesti zvukových formátů a funkci převodu textu na řeč se tato čtečka jistě stane vyhledávaným kouskem i pro milovníky audioknih.

Kromě široké řady funkcí model PocketBook Era vyniká novým působivým designem, malými rozměry a ergonomickým provedením. Díky bočním ovládacím tlačítkům a automatickému otáčení obrazovky je čtečka velmi praktická pro leváky i praváky. Systém magnetického pouzdra umožňuje snadné uložení zařízení do značkového pouzdra, které ho chrání a zajišťuje pohodlné držení.

Nový displej E Ink Carta™ 1200: ještě lepší kontrast a odezva

Čtečka PocketBook Era je vybavena nejnovějším 7palcovým displejem E Ink Carta™ 1200 s rozlišením 1264 × 1680 a 300 DPI. Díky nové technologii je používání displeje ještě příjemnější a pohodlnější: kontrast obrazu se zvýšil o 15 % a odezva dotykové obrazovky se zlepšila o 20 %. Kromě působivého optického výkonu se nová čtečka elektronických knih pyšní funkcí SMARTlight s adaptivním předním světlem, které upravuje jas displeje a teplotu barev, abyste si čtení užili opravdu na maximum.

Další úroveň svobody poslechu díky vestavenému reproduktoru a funkci převodu textu na řeč

Se čtečkou PocketBook Era si mohou uživatelé užít audioknihy bez omezení: zařízení podporuje 6 zvukových formátů a soubor zvuku může přehrávat přes vestavěný reproduktor. Čtečka je vybavena také rozhraním Bluetooth, takže ji můžete spárovat s bezdrátovými sluchátky, reproduktory a dalšími zařízeními a přehrávat si audioknihy nebo hudbu. Další cennou funkcí pro fanoušky audioknih je převod textu na řeč, která jakýkoli textový soubor převede na přirozeně znějící zvukovou stopu. PocketBook Era umí nahlas číst jednu v jednom ze 26 dostupných jazyků, a to mužským nebo ženským hlasem.

Přepracovaný design a pozoruhodná využitelnost

Elegantní minimalismus, tenké linie příjemné na pohled, originální barvy a prvky – všechny tyto detaily tvoří jedinečný design, který inspiruje ke čtení a užívání si čtečky PocketBook Era. Zařízení se rovněž pyšní také mimořádnou ergonomií: díky svým kompaktním rozměrům, nízké hmotnosti a ovládacím tlačítkům na bočním panelu čtečka dokonale padne do ruky. Čtečka PocketBook Era je vybavena G-senzorem pro automatické otáčení obrazovky, takže se dobře drží v pravé i levé ruce. Tento model je vybavený také magnetickým systémem, který umožňuje zkombinovat čtečku se značkovým flipovým pouzdrem PocketBook a proměnit je v jedno.

Voděodolná a chráněná proti poškrábání

Čtečka PocketBook Era je chráněna proti vodě v souladu s normou IPX8. Zařízení lze ponořit do sladké vody až na 60 minut v hloubce 2 metrů. Uživatelé si tak mohou číst v koupelně nebo u bazénu bez obav, že se do čtečky dostane voda. Další funkcí zařízení PocketBook Era je, že díky vylepšení ochraně displeje proti poškrábání uživatelům přináší větší pocit klidu. Díky tomu je čtečka PocketBook Era ideálním zařízením na čtení kdekoli: v dopravních prostředcích, na túrách, na letní dovolené atd.

Další vlastnosti čtečky PocketBook Era:

  • Podpora 23 formátů bez převodu: 19 formátů knih a 4 formátů grafiky
  • Podpora 6 formátů souborů zvuku, včetně formátů pro audioknihy
  • Wi-Fi a značkové cloudové služby – pro synchronizaci s dalšími zařízeními a pohodlnou správu knihovny
  • 1700mAh baterie – až jeden měsíc aktivního čtení bez dobíjení
  • Dvoujádrový procesor – pro rychlé fungování aplikací a plynulé otáčení stránek
  • Předinstalované slovníky – 11 předinstalovaných jazykových kombinací a 42 kombinací dostupných pro stažení

PocketBook Era je po celém světě k dispozici ve dvou verzích: PocketBook Era ve stříbrném barevném provedení Stardust Silver s kapacitou 16 GB a v měděném barevném provedení Sunset Copper s kapacitou 64 GB.

Vstupte do nové éry čtení elektronických knih

Zadní
Aa HD