PocketBook InkPad Color 3: nejnovější barevný displej a neomezené možnosti pro čtení a poslech

17. října 2023

Společnost PocketBook aktualizuje svou produktovou řadu elektronických čteček o barevné displeje E Ink s úhlopříčkou 7,8 palce – nová čtečka PocketBook InkPad Color 3 kje vybavena nejnovějším displejem E Ink Kaleido™ 3, který nabízí ještě lepší rozlišení barevných stránek.

Ať už se chcete ponořit do napínavého románu, projít si barevný komiks nebo pracovat s učebnicí, PocketBook InkPad Color 3 s displejem E Ink Kaleido™ 3 s úhlopříčkou 7,8 palce (jako mají knihy) se bude pro všechny vaše čtenářské aktivity skvěle hodit.

PocketBook InkPad Color 3 se pyšní také působivou řadou funkcí pro čtení a poslech, jako je vestavěný reproduktor, funkce Text-to-Speech, rozhraní Bluetooth, vodotěsnost třídy IPX8, podsvícení SMARTlight, tmavý režim, podpora 25 formátů bez převodu atd.

Nová čtečka PocketBook InkPad Color 3 v úchvatné barvě Stormy Sea se začne prodávat v nadcházejících týdnech. Připravte se na cestu za barevným e-čtenářským dobrodružstvím!

Špičkový barevný displej E Ink Kaleido™ 3

Čtečka PocketBook InkPad Color 3 je vybavena nejnovějším 7,8palcovým barevným displejem E Ink Kaleido™ 3, který dokáže zobrazit 4 096 barev a zároveň je naprosto šetrný k očím a bez odrazů. Moderní technologie E Ink Kaleido™ 3 výrazně zlepšuje optické vlastnosti čtečky pro čtenáře: s působivým 50% vylepšením rozlišení barevné e-stránky a PPI vaše knihy, komiksy a časopisy doslova obživnou a získají ještě lepší barevný výkon a detaily.

Čtení šetrné pro oči kdykoli díky podsvícení SMARTlight a tmavému režimu

Poznejte zcela novou úroveň pohodlí při čtení díky adaptivní funkci SMARTlight. Tato technologie pomáhá upravit jas displeje a tón barev. Vyberte si teplý tón předního světla pro večerní maraton s knihou v pohodlí domova, nebo chladný tón pro čtení ráno. Pokud si chcete číst v noci, čtečka PocketBook InkPad Color 3 nabízí tmavý režim, který převrací barvu textu a pozadí, aby byly k vašim očím šetrné a nepotřebovali jste další světlo.

Vestavěný reproduktor a funkce Text-to-Speech

Představujeme působivé zvukové funkce čtečky PocketBook InkPad Color 3! Díky vestavěnému reproduktoru se mohou uživatelé kdykoli ponořit do audioknihy, aniž by potřebovali další zařízení. Připojení Bluetooth (5.0) umožňuje spárovat e-čtečku s bezdrátovými sluchátky a dalšími zařízeními.

Funkce Text-to-Speech poskytuje rychlý přechod ze čtení na poslech, což se skvěle hodí pro chvíle, kdy čtení není praktické. Funkce Text-to-Speech nahlas předčítá jakýkoli textový soubor přirozeně znějícím hlasem v jednom z 26 jazyků. Jednoduše začněte poslouchat knihu, kdykoli a kdekoli potřebujete!

Užívejte si čtení bez obav díky třídě vodotěsnosti IPX8

PocketBook InkPad Color 3 se chlubí třídou vodotěsnosti IPX8, takže si můžete číst bez obav. Tato pozoruhodná funkce je zárukou toho, že e-čtečka vydrží ponoření do sladké vody v hloubce 2 metrů po dobu až 60 minut. Ať už ležíte u bazénu, na pláži nebo zmoknete, vaše e-čtečka InkPad Color 3 zůstane v bezpečí. Užívejte si čtení s pocitem jistoty a s vědomím, že vaše e-čtečka je navržena tak, aby zvládla i nečekané situace.

Fenomenální ergonomie a mimořádný design

Navzdory velké velikosti podobné knihám je e-čtečka maximálně ergonomická. Dokonale padne do ruky a je mimořádně uživatelsky přívětivá díky mechanickým ovládacím tlačítkům, dotykovému displeji a G-senzoru pro automatické otáčení obrazovky. Zařízení zapůsobí také vytříbeným designem a originální barvou Stormy Sea. Atraktivní a praktická e-čtečka PocketBook InkPad Color 3 se stane vaší branou na čtenářskou cestu, kterou si ohromně užijete.

Podpora komiksů a mangy, měsíc bez nabíjení a další superschopnosti čtečky InkPad Color 3:

  • 25 formátů knih, grafiky a komiksů – PocketBook InkPad Color 3 podporuje všechny nejoblíbenější formáty bez převodu, včetně komiksů CBR a CBZ a mangy.
  • 6 zvukových formátů – poslouchejte audioknihy a hudbu bez limitů díky podpoře formátů M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 a MP3.ZIP.
  • 32 GB vestavěné paměti – vytvořte si svou vlastní dokonalou digitální knihovnu.
  • Až měsíc bez nabíjení – díky technologii E Ink a výkonné baterii zařízení nabízí úžasně dlouhou dobu provozu bez dobíjení.
  • Dvoupásmová Wi-Fi (2,4/5 GHz) – knihy můžete nakupovat v jakémkoli online obchodě.
  • PocketBook Cloud a Dropbox – spravujte a synchronizujte knihovnu mezi e-čtečkou a dalšími zařízeními.
  • Předinstalované slovníky – e-čtečka nabízí 11 předinstalovaných slovníků a dalších 42 jazykových kombinací je zdarma ke stažení.

PocketBook InkPad Color 3 – vaše barevné e-čtenářské dobrodružství!

Zadní
Aa HD