PocketBook InkPad Eo: výkonný e-zápisník s úhlopříčkou 10,3 palce s barevným displejem E Ink Kaleido 3

9. dubna 2024

Společnost PocketBook s nadšením představuje své nejnovější zařízení pro psaní e-poznámek a čtení e-knih, PocketBook InkPad Eo, které podporuje systém Android 11 a je vybaveno velkým displejem E Ink Kaleido™ 3 s úhlopříčkou 10,3 palce, vestavenou kamerou a stereo reproduktorem, osvětlením SMARTlight a výkonným osmijádrovým procesorem pro dokonale rychlou práci.

Nejnovější čtečka PocketBook InkPad Eo má všechno pro to, aby se stala ideálním pomocníkem pro práci, studium i zábavu!

Odborník na ruční psaní a zadávání poznámek

InkPad Eo s velkým 10,3” displejem a stylusem PocketBook je ideální pro ruční psaní a zadávání poznámek v knize, kreslení a učení, denní upomínky a další kreativní i rutinní činnosti.

Se stylusem PocketBook je ruční psaní poznámek snadné a pohodlné. Uživatelé si mohou zapisovat své myšlenky a poznámky, aniž by museli opustit knihu, nebo mohou využít samostatnou aplikaci. InkPad Eo nabízí řadu nástrojů pro psaní, kreslení a úpravy, včetně pera, tužky, štětce, několika variant gumy a nástroje laso, který umožňuje nahradit celé části poznámky. Tyto poznámky je možné uložit ve formátu PDF nebo PNG, což přispívá k flexibilitě a snadnému přístupu.

Kamera pro skici nebo psaní poznámek k fotkám

Čtečka PocketBook InkPad Eo je vybavena kamerou, která uživatelům umožňuje jednoduše pořizovat fotky a přidávat k nim ručně psané poznámky nebo skici.

Tuto funkci jistě oceníte i při plánování interiéru domácnosti nebo krajinářských úprav. Díky čtečce InkPad Eo si mohou uživatelé vyfotit konkrétní část domu nebo zahrady a přidat do obrázku kreslené prvky a poznámky.

Ať už jde o pořizování poznámek k fotografii dokumentu, kreslení skic k novým designérským nápadům nebo tvorbu memů, čtečka PocketBook InkPad Eo s kamerou otevírá spoustu možností pro přidávání poznámek přímo k fotografiím.

Snadné sdílení poznámek a přenos souborů

Čtečka PocketBook InkPad Eo zjednodušuje postup sdílení poznámek a souborů, takže je velmi pohodlné. Díky funkci Send-by-Email mohou uživatelé rychle posílat své poznámky na jednu nebo více e-mailových adres současně. Tato funkce umožňuje také sdílení poznámek ke knize.

Kromě přenosu souborů do jiných zařízení čtečka Inkpad Eo podporuje také funkci sdílení Wi-Fi.

Velký, barevný a šetrný displej E Ink

Čtečka PocketBook InkPad Eo je vybavena nejnovějším barevným displejem E Ink Kaleido™ 3 s působivými optickými vlastnostmi: rozlišení černobílého obrazu je 1860 × 2480 a rozlišení barevného obrazu je 930 × 1240. Nová technologie E Ink Kaleido™ 3 poskytuje o 50 % lepší rozlišení a PPI barevného obrazu. Čtečka PocketBook InkPad Eo dokáže reprodukovat 4096 barev a současně je zcela bezpečná pro oči a bez odlesků. Displej s úhlopříčkou 10,3 palce umožňuje uživatelům prohlížet si velké množství informací na jedné stránce a nechává spoustu prostoru pro poznámky a upomínky.


Další důležité funkce čtečky PocketBook InkPad Eo:

  • SMARTlight: umožňuje upravit kromě jasu obrazovky i teplotu barev. Uživatelé si mohou vybrat mezi teplým a studeným předním světlem.
  • Android 11 OS: Uživatelé si mohou jednoduše stahovat aplikace třetích stran pro čtení, psaní nebo úpravy textu.
  • Vysoce výkonný procesor: Mimořádně výkonný osmijádrový procesor (2,3 GHz) výrazně zvyšuje efektivitu e-zápisníku a zlepšuje rychlost psaní.
  • Vestavěný stereo reproduktor: E-zápisník podporuje formáty MP3 a WAV a zařízení je vybaveno vestavěným stereo reproduktorem, díky kterému budou audioknihy i hudba znít skvěle.
  • Bluetooth 5.0, Wi-Fi (duální pásmo – 2,4/5 GHz) a port USB-C.
  • 64 GB vestavěné paměti a slot na microSD karty.
  • Počáteční podpora 17 formátů knih a grafiky (počet lze navýšit díky aplikacím třetích stran): AZW, AZW3, DOC, DOCX, EPUB, FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PRC, RTF, TXT, PNG, BMP, JPEG.

PocketBook InkPad Eo: dokonalé prostředí pro psaní poznámek v barvě.

Zadní
Aa HD