Nejdostupnější čtečka elektronických knih PocketBook InkPad Lite s velkou obrazovkou vstupuje do prodeje!

1. října 2021

Společnost PocketBook s radostí oznamuje, že do prodeje vstupuje dlouho očekávaný model – čtečka elektronických knih PocketBook InkPad Lite. Zařízení s velkou 9,7palcovou obrazovkou E Ink Carta™, nasvícením SMARTlight a bočními ovládacími tlačítky bude vynikající volbou pro ty, kteří hledají spojení přiměřené ceny a velkých čtenářských možností.

Obrazovka s úhlopříčkou 9,7 palců je ideální pro četbu a studium

Díky 9,7palcové obrazovce založené na technologii E Ink Carta™ si pohodlně přečtete libovolný obsah, budete méně často otáčet stránky a nebudete si namáhat zrak. Na obrazovce této velikosti lze oproti klasickým 6palcovým zařízením zobrazit téměř dvakrát více textu na jedné stránce a čtení je navíc příjemnější, protože si můžete zvolit větší písmo. Tato obrazovka umí také zobrazit stránky časopisů, učebnic a odborné literatury ve velikosti podobné originálu, což bude skutečným darem pro studenty. To vše společně s širokými možnostmi práce s textem – psaní poznámek, tvorby záložek, zvýraznění a uložení důležitých částí textu, používání slovníku – dělá ze čtečky PocketBook InkPad Lite nepostradatelného pomocníka pro studium.

Pohodlnější ovládání bočními tlačítky

Čtečka PocketBook InkPad Lite s vylepšeným designem nabízí moderní minimalismus a ergonomii. S ovládacími tlačítky na pravém bočním panelu se uživatelům budou stránky otáčet ještě pohodlněji. Boční tlačítka jsou také skvělou alternativou k dotykové obrazovce. A díky G-senzoru, který ovládá orientaci obrazovky zařízení, se čtečka bude příjemně držet v pravé i levé ruce. Další předností je relativně kompaktní velikost zařízení. S rozměry 236,2 × 173 × 7,9 mm je PocketBook InkPad Lite jednou z nejmenších v kategorii čteček s obrazovkou této velikosti.

Nasvícení SMARTlight umožňuje výběr teplých nebo studených tónů

Technologie nasvícení SMARTlight neupravuje jen úroveň jasu, ale uživatelům také umožňuje nastavit teplotu barev obrazovky. Například měkká, teplá barva nasvícení je perfektní pro čtení večer, kdežto studené tóny jsou vhodné pro denní světlo. SMARTlight v automatickém režimu umožňuje měnit nastavení jasu a teploty barev čtečky podle denního času.

Další vlastnosti čtečky PocketBook InkPad Lite:

  • Podpora 19 formátů knih a 4 formátů grafiky – čtečka elektronických knih otevře naprostou většinu textových souborů a obrázků bez konverze.
  • Wi-Fi a značkové cloudové služby – aplikace PocketBook Cloud a PocketBook Reader umožňují synchronizaci souborů mezi čtečkou a chytrým telefonem nebo notebookem. S pomocí služby Dropbox a Send-to-PocketBook mohou uživatelé do čtečky PocketBook InkPad Lite snadno a rychle přesouvat soubory.
  • Dvoujádrový procesor – pro plynulé otáčení stránek a skvělé fungování aplikací.
  • Výkonná baterie 2200 mAh – zařízení tak může fungovat až 1 měsíc bez dobíjení.

PocketBook InkPad Lite – dostupný komfort na velké obrazovce

Zadní
Aa HD