Firmware 6.0 pro PocketBook Touch HD 3: nové prostředí a nevídané možnosti

26. března 2020

Od 26. března 2020 je pro čtečky elektronických knih PocketBook Touch HD 3 k dispozici nová verze firmwaru 6.0. Je to za poslední roky největší aktualizace, která mění vzhled hlavní nabídky a aplikací a zavádí nový formát knih EPUB3.

Brzy bude verze firmwaru 6.0 k dispozici pro PocketBook Touch Lux 4, PocketBook InkPad 3, PocketBook InkPad 3 Pro a další podporované modely.

Společnost PocketBook jde kupředu v péči o maximální pohodlí uživatelů nejen vývojem nových modelů, ale také vylepšováním stávajících. Nejnovější verze firmwaru 6.0 je rozsáhlá aktualizace, díky níž bude PocketBook Touch HD 3 ještě praktičtější a modernější:

  • Všechny aplikace získaly nové uživatelské prostředí a byly také přepracovány panely oznámení, ovládání a aplikací. Navíc dostala nový kabát karta knihy. Měli bychom se zmínit o aktualizované aplikaci Audioknihy, která umožňuje pohodlnější poslech a třídění zvukových souborů.
  • Seznamte se s novým formátem knih ve vaší čtečce. Aktualizace softwaru rozšiřuje arzenál modelu PocketBook Touch HD 3 o další formát knih – EPUB3. Takže toto zařízení nyní podporuje 20 formátů knih, čímž skutečně láme rekordy.
  • Nový vzhled hlavní nabídky: kromě dostupných a nedávno čtených knih najdete v hlavní nabídce seznam doporučené literatury (bestsellery, novinky a kniha týdne). Kromě toho si nyní můžete přizpůsobit rozhraní na domovské obrazovce umístěním ikon aplikací, které potřebujete, a povolit nebo zakázat doporučení knih.
  • Ve firmwaru 6.0 byl přehodnocen a zjednodušen systém oprávnění: ke službě PocketBook Cloud, PocketBook Store a dalším značkovým službám se můžete přihlásit pomocí jednoho účtu. Navíc se nyní může uživatel ke svému účtu přihlásit v aplikaci PocketBook pomocí chytrého telefonu, když načte QR kód.
  • Vylepšený výkon modelu PocketBook Touch HD 3: rychlejší probuzení z režimu spánku, rychlejší odezva dotykového panelu a rychlejší a plynulejší psaní rukou.

Nová verze firmwaru 6.0 zavádí v modelu PocketBook Touch HD 3 rozsáhlé změny, takže neotálejte a aktualizujte čtečku, abyste mohli zakusit novou úroveň pohodlí při čtení elektronických knih.

Pokud máte jiný model, sledujte oznámení, protože v nejbližší době bude nový firmware k dispozici pro PocketBook Touch Lux 4, PocketBook InkPad 3, PocketBook InkPad 3 Pro a další podporované modely.

Zadní
Aa HD