PocketBook Touch Lux 4 oceněna jako nejlepší čtečka e-knih roku 2019

22. března 2020

Dva bestsellery značky PocketBook získaly uznání při udělování prestižního českého ocenění „ProduktRoku“. Čtečka PocketBook Touch Lux 4 zvítězila v kategorii „Nejlepší čtečky elektronických knih roku 2019“ a čtečka PocketBook Touch HD 3 se probojovala do finále.

„ProduktRoku“ je každoroční soutěž nejoblíbenějších českých značek pořádaná portálem Heureka, který je jedním z největších evropských srovnávačů cen zboží a služeb. Tato cena si klade za cíl označit nejpopulárnější a nejžádanější značky na základě preferencí zákazníků v České republice. „ProduktRoku“ je tudíž hodnocení zboží těmi nejnezávislejšími porotci – samotnými uživateli.

Vítěz v této kategorii – PocketBook Touch Lux 4 – je stylová čtečka e-knih s šestipalcovou obrazovkou, která disponuje vším, co je potřeba pro pohodlné čtení, a to kdykoli a kdekoli. Toto zařízení má dotykový displej E Ink Carta™s HD rozlišením a podsvícením. Kromě toho je tato čtečka neuvěřitelně kompaktní a lehká – díky hmotnosti pouhých 155 g a rozměrům 161,3 × 108 × 8 mm se snadno vejde dokonce i do kapsy kalhot.

Čtečka e-knih PocketBook Touch HD 3, která se zařadila mezi finalisty, nabízí dokonce ještě více možností, a to podporu přehrávání audio formátů a Bluetooth připojení. Funkce SMARTlight automaticky upravuje jas a barevnou teplotu obrazovky podle denní doby a lidských biorytmů. Díky ochraně PX7 může být čtečka až na 30 minut ponořena 1 metr hluboko ve vodě bez poškození.

PocketBook neúnavně pracuje na vývoji v oblasti četby elektronických knih. Čtečky e-knih této značky vždy vynikají perfektním designem, nejnovějšími technologiemi a maximálním pohodlím pro vášnivé čtenáře v České republice.

Zadní
Aa HD