PocketBook Verse Pro Color: úžasně kompaktní čtečka e-knih s barevným displejem E Ink Kaleido™ 3

4. června 2024

PocketBook hrdě uvádí svoji nejmodernější čtečku e-knih – PocketBook Verse Pro Color, 6palcový model s nejnovějším barevným displejem E Ink Kaleido™ 3 navrženým pro absolutní zážitek ze čtení a poslechu. Kompaktní ale zároveň výkonný, model Verse Pro Color zaujme souborem pokročilých funkcí a vlastností, jako například vodotěsností třídy IPX8, podporou audioknih s funkcí Bluetooth, funkcí převodu textu na řeč, funkcí adaptivního osvětlení SMARTlight a čtyřjádrovým procesorem.

Nový kompaktní Verse Pro Color slibuje výjimečné zážitky při čtení barevných knih pro vášnivé knihomoly, kteří jednoduše nedají knihu z ruky.

Čtěte si v barevném provedení s nejnovějším displejem E Ink Kaleido™ 3

PocketBook Verse Pro Color je 6palcová čtečka e-knih s nejmodernějším barevným displejem E Ink Kaleido™ 3, který nabízí o 50 % lepší rozlišení a PPI pro dokonalé čtení barevných knih. Nabízí rozlišení černobílého obrazu 1072 x 1448 a rozlišení barevného obrazu 536 × 724. Verse Pro Color přináší úžasnou jasnost a detail. PocketBook Verse Pro, který reprodukuje 4096 barev a odstínů, umožňuje komfortní a bezpečné čtení e-knih bez odlesků, jelikož jeho optické vlastnosti jsou maximálně blízké běžným tištěným stránkám.

Chytré osvětlení SMARTlight pro komfortní čtení za jakéhokoli světla

SMARTlight přináší kvalitnější zážitek ze čtení tím, že nabízí nastavitelné nasvícení. Uživatelé si mohou nastavit zcela individuálně vlastnosti osvětlení, od studeného modrého odstínu pro čtení za denního světla až po teplý a uklidňující žlutý odstín pro čtení v noci. V manuálním režimu můžete provádět nastavení jasu a výběr z teplých a studených odstínů nebo si uložit osobní nastavení pro snadné přepínání. V automatickém režimu se chytré osvětlení SMARTlight inteligentně přizpůsobuje jasu a teplotě barvy na základě denní doby, díky čemuž jsou vždy zajištěny optimální podmínky pro čtení.

Velký výběr možností pro obdivovatele audioknih

PocketBook Verse Pro Color představuje ideální příruční zařízení nejen na čtení, ale také k poslechu audioknih. Tato čtečka e-knih podporuje 6 formátů zvuku a má rozhraní Bluetooth 5.4 pro pohodlné připojení ke sluchátkům a dalším zařízením. Uživatelé si mohou zakoupit audioknihy kdekoli a poslechnout si je na Verse Pro Color!

Další funkcí, kterou si milovníci audioknih oblíbí je převod textu na řeč, která umožňuje proměnit jakýkoli textový soubor na audioknihu. Uživatelé si již nebudou muset odepírat knižní dobrodružství ani při jízdě v autě či vaření: pouhá dvě kliknutí a Verse Pro Color začne číst knihu nahlas. Funkce převodu textu na řeč nabízí široký výběr přirozených mužských a ženských hlasů, které budou číst textové soubory nahlas ve 26 dostupných jazycích.

Užijte si bezstarostné čtení s vodotěsností IPX8

PocketBook Verse Color Pro má osvědčení, které potvrzuje schopnost odolat ponoření do sladké vody až do hloubky 2 metrů po dobu 60 minut, a umožňuje čtenářům zabrat se do čtení své oblíbené knihy při koupeli nebo pobytu u bazénu. Verse Color Pro je navržen pro aktivní životní styl a kombinuje v sobě kompaktnost s funkčností a robustní vodotěsností, díky čemuž se uživatelé budou moci věnovat čtení zcela bez obav z vody. Díky třídě vodotěsnosti IPX8 budou mít uživatelé jistotu při čtení v jakémkoli prostředí, ať již za deště nebo při relaxační lázni s oblíbenou knihou v ruce.

Kompaktnost, ergonomičnost, a dlouhá výdrž baterie

Vychutnejte si barevný obsah kdekoli díky kompaktnímu a lehkému 6palcovému modelu PocketBook Verse Pro Color, který umožňuje komfortní čtení doma i na cestách. Jeho rozměry a lehká konstrukce připomínají malé papírové poznámkové bloky, nicméně tento blok dokáže pojmout tisíce knih. Navigace ve Verse Pro Color je jednoduchá díky dotykovému displeji či mechanickým tlačítkům. Toto zařízení nejen, že dokonale padne do ruky, ale také vyniká svým stylovým designem. Kromě toho díky energeticky účinnému displeji E Ink vydrží čtečka e-knih až 1 měsíc bez nabití.

25 formátů, čtyřjádrový procesor, a další funkce Verse Pro Color

  • 25 formátů bez konverze – čtečka e-knih PocketBook Verse Pro Color podporuje všechny nejoblíbenější knižní a grafické formáty, včetně komiksových formátů CBR a CBZ.
  • Podpora 6 formátů audioknih – možnost poslechu zvukových souborů ve formátu M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, a MP3.ZIP.
  • Čtyřjádrový procesor – pro rychlou navigaci a dokonalý zážitek ze čtení.
  • Vestavěná paměť s kapacitou 16 GB – pro velkou knihovnu, která je vždy po ruce.
  • Dvoupásmová Wi-Fi (2,4/5 GHz) – pro pohodlné surfování na internetu.
  • Služby PocketBook Cloud a Dropbox ֪ – jednoduchá správa a synchronizace vašich knih.
  • Předinstalované slovníky – 11 předinstalovaných jazykových kombinací a 42 kombinací dostupných pro stažení.

PocketBook Verse Pro Color: vaše barevná verze čtení e-knih

Zadní
Aa HD