PocketBook Viva – plná škála barev a všechny zvukové funkce, které jsou ve čtečkách e-knih možné

13. prosince 2022

Společnost PocketBook oznamuje uvedené první barevné čtečky e-knih v Evropě – PocketBook Viva – s revolučním displejem E Ink GalleryTM 3. Inovativní 8palcový displej dokáže zobrazit plnou škálu barev, takže barevný obsah na příjemné obrazovce E Ink je jasnější než kdy dřív.

PocketBook Viva zaujme také vestavěných reproduktorem a funkcí převodu textu na řeč, vodotěsností třídy IPX8 a adaptivní funkcí SMARTlight. Zařízení navíc dostalo výkonný čtyřjádrový procesor a paměť s kapacitou 64 GB, do které se vejdou tisíce knih. Ultramoderní design s bočními ovládacími tlačítky a bezchybnou ergonomií činí z modelu PocketBook Viva čtečku, který přímo vybízí ke čtení na první pohled a dotek.

Barevná čtečka PocketBook Viva se v regálech obchodů objeví na konci prvního čtvrtletí roky 2023 za pouhých 599 euro. Je čas otevřít novou kapitolu čtení elektronických knih v barvě!

Seznamte se s nejbarevnějším displejem E Ink Gallery 3

PocketBook Viva je první čtečka elektronických knih v Evropě s revolučním barevným displejem E Ink Gallery 3. Každý pixel je vyplněný barevnými pigmenty, což přispívá k bohatším a sytějším barevným kombinacím. Displej E Ink Gallery 3 byl vytvořen na základě nového přístupu, který nezahrnuje používání pole barevného filtru, což umožňuje zobrazení plné barevné škály. Barevné i černobílé obrázky teď mají stejné vysoké rozlišení 1440 × 1920 a 300 PPI.

Inovativní barevný displej E Ink Gallery 3 má všechny jedinečné vlastnosti a optické charakteristiky jako klasický displej E Ink, takže je tato čtečka e-knih mimořádně energeticky úsporná a bezpečná pro oči. Díky technologii E Ink ComfortGazeTM navíc umožňuje zmírnění efektu „modrého světla“, který je pro oči nepříjemný.Technologie předního světla ComfortGaze snižuje poměr modrého světla (BLR) až o 60 % ve srovnání s předchozí generací předního světla, což přispívá k ještě většímu pohodlí a ochraně.

8palcová obrazovka ve velikosti běžné knihy se dokonale hodí pro jakýkoli obsah: od obyčejných knih až po barevné komiksy, časopisy nebo dokumenty s grafy a tabulkami.

Funkce SMARTlight uživatelům umožňuje upravit kromě jasu obrazovky i teplotu barev. Vybrat si mohou mezi teplým a studeným předním světlem.

Vestavěný reproduktor a řada dalších zvukových funkcí

PocketBook Viva je ideální čtečka e-knih pro fanoušky audioknih: podporuje 6 audio formátů, je vybavena vestavěným reproduktorem, Bluetooth připojením a funkcí převodu textu na řeč.

Stačí stisknout tlačítko přehrávání a můžete si svou audioknihu vychutnat kdekoli, kdykoli a bez dalších zařízení. Tato čtečka e-knih je vybavena Bluetooth připojením verze 5.2, které zajišťuje rychlé připojení bezdrátových sluchátek, reproduktorů nebo dalších zvukových systémů. Díky funkci převodu textu na řeč nechybí ani možnost nechat čtečku nahlas předčítat textové soubory přirozeně znějícím hlasem, a proměnit ji tak na audioknihu.

Estetická dokonalost a ergonomie

PocketBook Viva je skutečné umělecké dílo, ve kterém se spojuje rafinovaná elegance, promyšlená ergonomie a praktičnost, což je při každodenním používání velmi důležité. Navzdory velkému displeji je tato čtečka lehká a kompaktní. Díky bočním ovládacím tlačítkům se zařízení dobře drží a ovládá. Díky G-senzoru, který obrazovku automaticky otáčí, je tato čtečka e-knih stejně pohodlná pro leváky jako pro praváky.

Vodotěsnost třídy IPX8

Čtečka PocketBook Viva je chráněna proti vodě v souladu s normou IPX8. To znamená, že tato čtečka vydrží ponoření do sladké vody v hloubce 2 metrů po dobu až 60 minut bez jakýchkoli nepříjemných následků. Ochrana proti vodě uživatelům dodává pocit jistoty, ať už je překvapí déšť nebo chtějí odpočívat s oblíbenou knihou ve vaně.

Čtyřjádrový procesor a další vlastnosti čtečky PocketBook Viva:

  • Vestavěná paměť s kapacitou 64 GB – pro velkou knihovnu, která je vždy po ruce
  • Rekordní počet formátů bez nutnosti převádění, které PocketBook Viva podporuje – 23 formátů (19 formátů knih a 4 formáty grafiky), včetně formátů pro komiksy
  • Podpora 6 formátů audioknih – možnost poslechu zvukových souborů ve formátu M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 nebo MP3.ZIP
  • Výkonný čtyřjádrový procesor
  • Dvoupásmová Wi-Fi a služby PocketBook Cloud – pro synchronizaci s dalšími zařízeními a pohodlnou správu knihovny
  • Velký počet slovníků – kromě 11 předinstalovaných jazykových kombinací možnost bezplatného stažení 42 kombinací

PocketBook Viva – plná barev, plná superschopností!

Zadní
Aa HD