Aktualizovaná aplikace PocketBook Reader: nová úroveň pohodlí při čtení

14. května 2020

PocketBook představuje rozsáhlou aktualizaci jednoho ze svých nejúspěšnějších produktů – mobilní aplikace PocketBook Reader pro zařízení se systémy iOS a Android. Zbrusu nové prostředí a další zvukový formát, zjednodušený postup autorizace, více možností synchronizace a výměny knih a řada dalších funkcí, díky nimž je aplikace ještě praktičtější.

PocketBook Reader není jenom mobilní aplikace pro čtení, ale skutečný knižní klub ve vašem zařízení. Četba a poslech v různých formátech, synchronizace knihoven a pozic při čtení, sdílení dojmů z knížek a doporučení – díky aplikaci PocketBook Reader budete mít všechny knihy po ruce v chytrém telefonu nebo tabletu.

Co je vlastně v aplikaci PocketBook Reader nového?

  • Nové služby úložiště – od nynějška mohou uživatelé aplikace PocketBook Reader přidávat do svých knihoven a číst z cloudového úložiště Disk Google i tituly zakoupené ve službě Knihy Google Play. Uživatelé se také mohou přihlásit současně k několika účtům v různých službách, jako je PocketBook Cloud nebo Dropbox.
  • Nové nastavení rozhraní – uživatelské rozhraní aplikace PocketBook Reader získalo nové barevné motivy, které usnadňují rozlišení akcí v aplikaci a její přizpůsobení momentální náladě. Moderní a přehledný návrh aplikace poskytuje při četbě elektronických knih maximální pohodlí.
  • Widgety seznamů knih na domovské obrazovce – widgety na hlavní obrazovce poskytují uživatelům rychlý přístup k seznamům knih z různých online služeb. Tyto widgety se automaticky objevují na obrazovce po přihlášení k účtu a zase z ní mizí po odhlášení. Současně mohou uživatelé na domovskou obrazovku přidávat libovolné seznamy knih.
  • Podpora nového formátu zvuku – v aktualizované aplikaci je tradiční formát MP3 doplněn o zvukový formát M4B, který je ideální pro poslech audioknih. Kromě toho se teď knihy, které jste si koupili, synchronizují se službou PocketBook Cloud.
  • Autorizace je pohodlnější než v minulosti – pomocí jednoho účtu PocketBook můžete pracovat s dalšími službami, jako je PocketBook Cloud a ReadRate, a nemusíte ztrácet čas registrací. A pro majitele čteček elektronických knih PocketBook je tu nová možnost synchronizace účtů a knihoven skenováním QR kódů v aplikaci PocketBook Reader.
  • Vylepšená interakce aplikace se službou Dropbox – od nynějška mohou uživatelé pomocí aplikace PocketBook Reader vyměňovat knihy mezi zařízeními se systémem iOS a Android.
  • Funkce přetažení – soubory knih se nyní snadněji přenášejí z paměti zařízení do libovolného cloudového úložiště: stačí přetáhnout požadovaný dokument.
  • Interakce se seznamy knih jsou pohodlnější – třídění místních souborů a knih z cloudových služeb, vytváření sbírek atd. Navigace v digitálních knihovnách nikdy nebyla tak rychlá. A díky změně návrhu oddílu Složky, který teď vypadá jako správce souborů, se zlepšila navigace v paměti zařízení při vyhledávání knih.

To samozřejmě není celý seznam aktualizací aplikace PocketBook Reader, takže ji spusťte a vyzkoušejte si nové funkce.

A pokud ještě aplikaci PocketBook Reader nemáte, stáhněte si ji z webu App Store nebo Google Play a vystupte na novou úroveň četby elektronických knih.

Zadní
Aa HD