PocketBook Touch HD 3 Limited Edition: nezaměnitelná barva a elegantní pouzdro

19. listopadu 2020

Společnost Pocketbook oznamuje zahájení prodeje limitované řady Touch HD 3, jednoho z nejoblíbenějších a nejžádanějších modelů značky. Nový model Pocketbook Touch HD 3 Limited Edition se dodává v exkluzivní perlově bílé barvě a se stylovým ochranným pouzdrem. Tento model má také rok záruky navíc a míří do prodeje v dárkové kazetě, díky níž je dokonalým darem pro každého milovníka knih.

Čtečka elektronických knih v nezaměnitelné perlově bílé barvě s náznakem volnosti oceánu a lasturového vzoru je dokonale doplněna azurově modrým pouzdrem. Toto spojení inspirace a technologií bylo vytvořeno pro nezapomenutelnou cestu stránkami strhujících románů.

Skutečně mistrovský kousek pro četbu elektronických knih s mnoha možnostmi

PocketBook Touch HD 3 spojuje to nejlepší, co může moderní čtečka nabídnout uživatelům. Zařízení je vybaveno multisenzorovým 6" displejem E Ink Carta™ HD, inteligentní technologií SMARTlight a výkonným dvoujádrovým procesorem. Tak jako všechny čtečky elektronických knih PocketBook i model Touch HD 3 podporuje nejširší škálu formátů na trhu – 19 formátů knih a 4 grafické formáty bez převádění.

Díky technologii HZO Protection™ (standard IPx7) je čtečka chráněná proti nepříznivým vlivům vody. Zařízení vydrží ponoření do sladké vody jeden metr hluboko po dobu až 30 minut, což znamená, že si můžete číst na pláži nebo ve vaně bez obav o jeho bezpečnost.

Nejen že se s tímto zařízením pohodlně čte, ale i poslouchá audioknihy nebo hudbu při čtení – podporuje připojení Bluetooth a 6 zvukových formátů: M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 a MP3.ZIP.

Úžasná barva doplňuje oceněný design

Perlově bílá barva dodává elegantní a stylové čtečce elektronických knih kultivovanost. Zařízení, které obdrželo ocenění Red Dot Award za nejlepší design, vypadá ještě atraktivněji v nezaměnitelné barvě a je vhodné pro muže i ženy.

Limitovaná edice modelu si zachovává kompaktní rozměry (161,3 × 108 × 8 mm) a neuvěřitelně malou hmotnost, pouhých 155 gramů. Ergonomické zařízení je hebké na dotek, takže si nejen vychutnáte zajímavou knihu, ale i samotné čtení a držení v ruce.

Stylový a nepostradatelný doplněk

Model Pocketbook Touch HD 3 Limited Edition je vybaven stylovým tmavě modrým pouzdrem, které spolehlivě ochrání čtečku a ještě více zvyšuje pohodlí při čtení.

Kryt s vyvýšenými okraji pevně drží zařízení uvnitř a chrání všechny jeho části, včetně hran, abyste mohli čtečku nosit v tašce nebo batohu beze strachu z poškrábání. Tento doplněk váží pouhých 80 gramů a je vyroben z kompaktního polyuretanu a mikrovláken.

Dalším důvodem, proč používat toto pouzdro, je vzájemné působení se speciálním senzorem zakrytí, který po zavření automaticky uvede čtečku do spánkového režimu. Takto je možné snížit spotřebu energie z baterie, a tím prodloužit dobu provozu bez dobíjení.

Prodloužená tříletá záruka

PocketBook Touch HD 3 Limited Edition se pyšní ještě jednou předností – rokem záručního servisu navíc. Tím se prodlužuje záruka na zařízení na tři roky, což je nejlepší doklad vysoké kvality.

PocketBook Touch HD 3 Limited Edition – exkluzivní mistrovské dílo pro čtenáře.

Zadní
Aa HD