Jak udržet čtečku elektronických knih v bezpečí: jednoduchá pravidla a tipy od společnosti PocketBook

3. června 2021

Každá čtečka elektronických knih PocketBook je ideálním zařízením pro čtení. Proč? Protože bez ohledu na typ modelu a konkrétní technické vlastnosti jsou všechna naše zařízení naprosto bezpečná pro oči, vydrží až 1 měsíc bez nutnosti dobíjení, navíc jsou lehká, kompaktní a stylová.

Ovšem navzdory své spolehlivosti a funkčnosti je každá čtečka elektronických knih celkem křehký přístroj vyžadující opatrné zacházení.

Proto nabízíme pár praktických tipů, jak udržet čtečku elektronických knih v bezpečí. Níže si můžete pustit naše zbrusu nové video nebo si přečíst užitečné rady. Ale úplně nejlepší je pustit si video i přečíst tipy :)

1. Váš superhrdina šetrný k očím také vyžaduje trochu péče

Nezapomeňte, že čtečka elektronických knih je hodně odlišná od běžného smartphonu. Díky jedinečné struktuře jsou displeje využívající technologii E Ink super bezpečné pro oči, ovšem rovněž vyžadují speciální pozornost a citlivé zacházení. Nezapomínejte proto na tato jednoduchá pravidla:

  • neohýbejte displej;
  • nemačkejte na něj příliš silně.

2. Každý hrdina potřebuje ochranný oblek

Nejlepší čtečka elektronických knih se bude cítit šťastná a v bezpečí, pokud ji oblečete do speciálního krytu. Ten ji ochrání před promáčknutím, odřením i jiným mechanickým poškozením. Kromě toho kryt zajistí čtečce PocketBook pár funkcí navíc.

3. Superschopností čtečky je pohodlné čtení, nikoli létání

Skoro žádný předmět (s výjimkou míče) není příliš nadšený, když se s ním bouchá o podlahu. To platí i pro PocketBook. Myslete prosím vždy na křehkost displeje s technologií E Ink a nenechejte celou svoji knihovnu čítající několik tisíc knih jen tak spadnout na zem.

4. Každý hrdina potřebuje bezpečný úkryt

Ať už jdete, jedete, letíte nebo plujete kamkoli, díky čtečce PocketBook si tam budete moci vždy přečíst nějakou úžasnou knihu. Ale bude mnohem bezpečnější, pokud k ní v tašce nepustíte nebezpečné spolucestující jako klíče, nůžky a jiné ostré nebo těžké předměty, které by ji mohly poškodit.

Tahle základní pravidla na vás čekají také v našem novém videu o bezpečném zacházení se čtečkou elektronických knih.

Zadní
Aa HD