Spolupráce společností PocketBook a eD System: nejlepší nabídka pro čtení elektronických knih v České republice a na Slovensku

23. června 2020

PocketBook, třetí největší výrobce čteček elektronických knih s technologií E Ink na světě, a jeden z největších distributorů IT ve střední Evropě, eD System, navázali partnerství, aby ještě více přiblížili bestsellery a nové modely PocketBook zaníceným čtenářům v České republice a na Slovensku.

Společnost PocketBook působí úspěšně na českém a slovenském trhu téměř celé desetiletí. Za tu dobu získalo mnoho výrobků této značky řadu ocenění, jako je ProduktRoku v roce 2019.

Spolupráce se společností ED System znamená novou fázi působení společnosti PocketBook v České republice a na Slovensku.Od této chvíle jsou špičkové čtečky elektronických knih s obrazovkami E Ink šetrnými k očím ještě dostupnější v distribučních kanálech offline a online. V současné době zahrnuje produktová řada zařízení s různými úhlopříčkami a širokou škálou vlastností a funkcí pro co nejpohodlnější četbu:

  • PocketBook InkPad X – čtečka s velkou 10,3“ obrazovkou pro čtení jakéhokoli obsahu, s inteligentní funkcí SMARTlight, připojením Bluetooth a podporou zvuku.
  • PocketBook InkPad Pro – výkonné zařízení se 7,8“ obrazovkou, ochranou proti vodě podle standardu IPX8 a funkcemi SMARTlight a Bluetooth.
  • PocketBook Touch HD 3 – voděodolný a kompaktní bestseller mezi čtečkami elektronických knih se 6“ obrazovkou šetrnou k očím a funkcemi SMARTlight a Bluetooth.
  • PocketBook Touch Lux 4 – lehká a kompaktní čtečka s nasvícením a designem vyznamenaným prestižním mezinárodním oceněním Red Dot Design Award.

Maxym Zhelezniak, ředitel pro rozvoj podnikání ve střední a východní Evropě, poznamenává: „Aby mohla společnost PocketBook poskytovat maximum pohodlí a svobody při čtení elektronických knih, neustále vyvíjí a inovuje svá zařízení a softwarová řešení. Snažíme se vycházet uživatelům co nejvíce vstříc ve všech fázích – od snadného výběru ideální čtečky pro potřeby uživatele přes rychlé nalezení produktu až po pohodlný nákup online nebo offline. Než nastane chvíle, kdy uživatel poprvé zapne novou čtečku elektronických knih a pustí se do poutavé knihy, je třeba vykonat spoustu velmi náročné práce. Pro společnost PocketBook je ctí a potěšením, že může zahájit spolupráci se společností eD System. Jsme si jisti, že díky odborným znalostem našeho nového partnera budou čtečky elektronických knih PocketBook ještě dostupnější všem nadšeným čtenářům v České republice a na Slovensku.

Zadní
Aa HD