Čtečka elektronických knih pod vánočním stromečkem: proč je PocketBook nejlepším dárkem pro děti i dospělé

13. prosince 2021

Jestli vás dosud nenapadá, co dát příbuzným a přátelům na Vánoce, máme skvělý nápad! Co takhle vychytávku, která nadchne děti školou povinné i dědečky, která baví i vzdělává, neškodí očím a nebude vás rušit při dokonale příjemném čtení? Ano, taková věc existuje a nazývá se čtečka elektronických knih PocketBook!

V předvečer svátků jsme připravili celou kolekci faktů, které vás zajisté přesvědčí, že čtečka e-knih bude perfektním překvapením pod vánočním stromečkem.

Proč je PocketBook perfektním vánočním dárkem pro dítě

Chystáte se dítěti nabídnout zajímavou knížku, ale nevíte kterou? V každé čtečce e-knih PocketBook je dost místa pro všechna mistrovská díla dětské literatury: od Ostrova pokladů a Toma Sawyera po Kočičí válečníky a Harryho Pottera! Tento přístroj má navíc oproti běžné knize daleko více možností, jak zaujmout a upoutat dnešní děti.

A aby byl zážitek dítěte ze čtení ještě lepší, můžete vybrat PocketBook s inovativním barevným displejem. Ilustrace na stránkách knih budou daleko poutavější a oči malých čtenářů bude spolehlivě chránit technologie E Ink.

PocketBook a Ježíšek doporučují tyto modely: PocketBook InkPad Color, PocketBook Color.

Proč je PocketBook perfektním vánočním dárkem pro teenagera

PocketBook není jen další zařízení na hraní her, sledování videí nebo chatování. Naše čtečky e-knih jsou určeny primárně pro čtení, takže teenagery nebudou od knihy nebo učebnice odvádět žádná sociální média. Když už je řeč o učebnicích: PocketBook neváží víc než normální poznámkový blok, ale vejde se do něj celá školní knihovna. Pro každého studenta s těžkou brašnou je to sen.

PocketBook je zároveň daleko víc než jen přístroj na čtení! Mnoho modelů je vybaveno funkcí Bluetooth a přehrává zvukové soubory, a tak můžete poslouchat audioknihy, podcasty, hudbu, zvukové lekce cizích jazyků apod. A na čtečce e-knih můžete také číst komiksy a manga, které se teenagerům rozhodně budou líbit.

PocketBook a Ježíšek doporučují tyto modely: PocketBook InkPad 3 Pro, PocketBook InkPad Color.

Proč je PocketBook perfektním vánočním dárkem pro prarodiče

Myslíte, že si starší lidé nijak zvlášť nerozumí s moderními technologiemi? Tak to se určitě netýká čteček PocketBook! Tato věcička s neuvěřitelně snadným ovládáním bude pro vaše rodiče a prarodiče opravdovým darem. Kromě dotykové obrazovky je každá čtečka e-knih vybavena příhodnými ovládacími tlačítky a většina modelů neváží víc než 225 gramů. Jinak řečeno, čtečka PocketBook se snadno drží a snadno se s ní zachází.

Další výhodou čtečky e-knih je možnost rychle zvětšit text na vhodnou velikost. Každý si tak může číst maximálně pohodlně a bez namáhání očí. PocketBook je navíc jako obrovská knihovna, do které se snadno vejdou tisíce a tisíce svazků všech žánrů. Můžete tak navždy zapomenout na oprašování knih!

PocketBook a Ježíšek doporučují tyto modely: PocketBook Touch Lux 5, PocketBook Basic Lux 2.

Proč je PocketBook perfektním vánočním dárkem pro vaši drahou polovičku

Čtečky e-knih PocketBook se liší nejenom svými jedinečnými vlastnostmi, ale také velikostí a provedením. Znamená to, že určitě najdete model, který bude dokonale vyhovovat vaší milované nebo milovanému. Co takhle kompaktní a ultralehký PocketBook Touch Lux 5 v červené barvě, který se vejde do každé kabelky, nebo velký a stylový PocketBook InkPad Lite pro čtení a práci s dokumenty? Nebo zařízení, které by mělo být vodotěsné nebo s podporou přehrávání zvuku? Stačí si vybrat!

Čtečka e-knih s velkým displejem je navíc skvělé zařízení pro romantickou četbu ve dvou. Všechny moderní modely čteček PocketBook jsou vybaveny předním svícením nebo technologií SMARTlight, abyste mohli číst kdekoli a kdykoli: v kabině letadla, ve ztemnělé místnosti u krbu nebo dokonce na túře pod hvězdným nebem.

PocketBook a Ježíšek doporučují tyto modely: PocketBook InkPad Lite, PocketBook Touch HD 3.

Proč je PocketBook perfektním vánočním dárkem pro vás

Se všemi těmi dárky pro příbuzné a přátele je ale důležité, abychom nezapomněli sami na sebe! Nemáte slavnostní náladu? Udělejte si radost dlouho očekávanou čtečkou e-knih po vánočním stromečkem, protože kdo by měl vědět, co přesně potřebujete, když ne vy!

Ať už si vyberete kterýkoli PocketBook, máte záruku, že dostanete čtečku e-knih s displejem E Ink šetrným pro oči, který podporuje všechny oblíbené formáty (knižní, grafické a v některých modelech zvukové), má moderní design a baterii, která vydrží měsíc aktivního čtení bez dobíjení. Vaše nová čtečka e-knih může mít barevný displej, může být vodotěsná a umožňovat příjemnou četbu i ve tmě díky přednímu svícení nebo funkci SMARTlight.

PocketBook a Ježíšek doporučují tyto modely: PocketBook InkPad X, PocketBook InkPad 3 Pro.

Zadní
Aa HD